Issues after site upgrade

Post Reply
User avatar
MyWOT-Team
Posts: 683
Joined: Mon Nov 30, 2015 12:05 pm

Issues after site upgrade

Post by MyWOT-Team » Mon Jul 11, 2016 1:07 pm

We have completed the hard part of the site upgrade! Please help us pinpoint bugs by listing them here, please include your browser and detailed instructions on how to re-create the issue you find.

spectre
Posts: 7921
Joined: Sun May 03, 2009 10:43 pm

RE: Issues after site upgrade

Post by spectre » Mon Jul 11, 2016 1:11 pm

All ratings between 16/05/2013 & 08/07/16 appear to be missing. Those showing prior to 16/05/13 are ratings that I deleted.
Chrome, Tor & FF.
I've checked under 'My Ratings' and on scorecards.

Guest

RE: Issues after site upgrade

Post by Guest » Mon Jul 11, 2016 5:00 pm

IMHO at the present time trust rating set to zero for all users or evaluations is simply not accepted. :(

Guest

RE: Issues after site upgrade

Post by Guest » Mon Jul 11, 2016 5:54 pm

I can post comments on scorecards,but it takes too long,about 15 seconds or more before it is actually gets posted.......
But great thank you for resolving this issue.
Now I need to locate my old rating id from 2014 to synchronize it with my profile

Guest

RE: Issues after site upgrade

Post by Guest » Mon Jul 11, 2016 6:04 pm

as You requested to post further reports here,I will continue replying to
https://www.mywot.com/en/forum/67418-site-upgrades-in-progress?comment=343930#comment-343930
in this thread,Ok............

You mean that you didnt removed my picture ? I was afraid it is removed due to copyright infingement to be completely frank.......:)
What since ? it was just a rollback maybe? avatar picture just disappeared just like it wasnt there not before nor after [that was saying === not found]. Oh well never mind,now it works well :))))

NotBuyingIt
Posts: 6537
Joined: Fri Mar 11, 2011 6:21 pm

newer generic top-level domains not supported

Post by NotBuyingIt » Mon Jul 11, 2016 7:02 pm

WOT scorecards are unavailable for the newer gTLDs. See
https://www.mywot.com/en/forum/67482-icann-era-top-level-domains

[Edit: Added 12-July-2016] See also
https://www.mywot.com/forum/67550-dot-gold

 

Site-rater
Posts: 5819
Joined: Tue Sep 15, 2009 7:48 pm

RE: newer generic top-level domains not supported

Post by Site-rater » Mon Jul 11, 2016 7:38 pm

<quote user="notbuyingit">
WOT scorecards are unavailable for the newer gTLDs. See
https://www.mywot.com/en/forum/67482-icann-era-top-level-domains

&nbsp;
[/quote]

Not sure is that issue is specific to the server move, but in that thread I referenced the official IANA root zone file, which contains ALL top level domains in use on the public Internet.

NotBuyingIt
Posts: 6537
Joined: Fri Mar 11, 2011 6:21 pm

RE: Issues after site upgrade

Post by NotBuyingIt » Tue Jul 12, 2016 5:22 pm

<quote user="shazza">
All ratings between 16/05/2013 & 08/07/16 appear to be missing. Those showing prior to 16/05/13 are ratings that I deleted.
Chrome, Tor & FF.
I've checked under 'My Ratings' and on scorecards.
[/quote]
I notice a similar situation. Rating which I submitted from 14-June-2016 through 09-July-2016, inclusive, are missing although the corresponding scorecard comments are displayed.

&nbsp;

Seaman77
Posts: 1188
Joined: Fri Oct 23, 2015 10:01 pm

RE: Issues after site upgrade

Post by Seaman77 » Tue Jul 12, 2016 7:25 pm

Why lowered the rating sites?

Guest

RE: Issues after site upgrade

Post by Guest » Wed Jul 13, 2016 1:33 am

My activity score is updated,but I dont see any changes with my ratings count in my profile,it is still zero.But I can see all my ratings are stored listed in My ratings tab.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests