Problems with the website

Gennadii Zel
Posts: 2
Joined: Tue Oct 27, 2015 9:32 am

RE: Problems with the website

Post by Gennadii Zel » Tue Oct 27, 2015 9:32 am

не реально вообще пользоваться навигацией по сайту ... постоянно пишет ошибку..Error code 20

Dutch Mountain
Posts: 2801
Joined: Wed May 12, 2010 5:20 pm

RE: Problems with the website

Post by Dutch Mountain » Thu Dec 10, 2015 6:28 am

Hey, what happened to the scorecards ?
I'm getting a new design, but can't rate anymore.
What was wrong with the old one, ( except for not enough space around the checkboxes ).


Site-rater
Posts: 5839
Joined: Tue Sep 15, 2009 7:48 pm

RE: Problems with the website

Post by Site-rater » Thu Dec 10, 2015 11:00 am

<quote user="dutch mountain">
Hey, what happened to the scorecards ?
I'm getting a new design, but can't rate anymore.
What was wrong with the old one, ( except for not enough space around the checkboxes ).
[/quote]

They moved the rating link; it is on top of the comments section.

Dutch Mountain
Posts: 2801
Joined: Wed May 12, 2010 5:20 pm

RE: Problems with the website

Post by Dutch Mountain » Thu Dec 10, 2015 5:32 pm

<quote user="bfeely">
They moved the rating link; it is on top of the comments section.
[/quote]
Okay, there you can find "Rate the website" and that's all.
Clicking on that doesn't provide the two colorful horizontal bars to rate and no section to choose a catagory.
Only a comment field is available.
And when I fill in some text there I get stuck because a red button appaers "Please choose a catagory"
I can't and I can't rate either......Whatever I try, it doesn't work.
AAAAARRRRGGHH !
Programming errors ?
.
Added : Changing an already existing rating is also impossible.
And the comment box is oversized, the text in the bottom with "agree / disagree, link to this comment" ( and more ) partly vanishes.


Guest

RE: Problems with the website

Post by Guest » Thu Dec 10, 2015 5:43 pm

If you use the addon noscript or something similar, you may need to allow mywot.com & mywot.net
Or you may need to clear your cache.

donsorg
Posts: 4026
Joined: Wed Nov 30, 2011 8:42 am

RE: Problems with the website

Post by donsorg » Thu Dec 10, 2015 7:18 pm

<quote user="dutch mountain">
Okay, there you can find "Rate the website" and that's all.
Clicking on that doesn't provide the two colorful horizontal bars to rate and no section to choose a catagory.
Only a comment field is available.
And when I fill in some text there I get stuck because a red button appaers "Please choose a catagory"
I can't and I can't rate either......Whatever I try, it doesn't work.
AAAAARRRRGGHH !
Programming errors ?
.
Added : Changing an already existing rating is also impossible.
And the comment box is oversized, the text in the bottom with "agree / disagree, link to this comment" ( and more ) partly vanishes.
[/quote]

Please check again - does the issue still there? If yes, please send the screenshot to support(at)mywot.com. Thanks!

Dutch Mountain
Posts: 2801
Joined: Wed May 12, 2010 5:20 pm

RE: Problems with the website

Post by Dutch Mountain » Thu Dec 10, 2015 8:30 pm

I had the same problem on two computers.
Note * My account is synchronised on these two.
Given my PC at home a restart and problem fixed.
Will do the same with my other PC tomorrow in the office.

Thanks for the help guys !
.

Guest

RE: Problems with the website

Post by Guest » Thu Dec 10, 2015 8:45 pm

IMHO, you can simply try to click on the rounded arrow on the address bar, it will take the last versions of css & js files from mywot.net

[img]http://s30.postimg.org/p1c2fojmp/wot_url.png[/img]

Dutch Mountain
Posts: 2801
Joined: Wed May 12, 2010 5:20 pm

RE: Problems with the website

Post by Dutch Mountain » Fri Dec 11, 2015 7:18 am

<quote user="matiks">
Or you may need to clear your cache.
[/quote]
Hence the restart I did

<quote user="matiks">
IMHO, you can simply try to click on the rounded arrow on the address bar, it will take the last versions of css & js files from mywot.net

[img]http://s30.postimg.org/p1c2fojmp/wot_url.png[/img]
[/quote]

Yeah, that also works well.
Tried on my other PC.


Retarded Joker
Posts: 161
Joined: Sat Jun 12, 2010 7:29 pm

RE: Problems with the website

Post by Retarded Joker » Fri Dec 11, 2015 7:21 am

Anyone else facing this bug?
[url=http://tinypic.com?ref=2iux6hi t=_blank][img]http://i66.tinypic.com/2iux6hi.jpg[/img][/url]

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests