Something wrong in "my ratings" page

User avatar
th3br41n
Posts: 614
Joined: Sat Feb 25, 2012 1:45 am

RE: Something wrong in "my ratings" page

Post by th3br41n » Wed Feb 19, 2014 4:28 pm

Other information on the bug.
Here is the first and second page of "my ratings":
Image
Image

If I rate a new site (e.g., libero.it), I see:
Image

Note that the last domain of the list "facebook.com.f10368..." does not appear any more, as it should be since the page shows 20 ratings. However, "facebook.com.f10368..." should appear as the first row of the second page, but the second page is exactly equal to the starting screenshot:
Image

User avatar
Myxt
Posts: 2088
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

RE: Something wrong in "my ratings" page

Post by Myxt » Sun Feb 23, 2014 9:05 am

Windows XP SP3 + Chrome v33.0.1750.117 m @ My Ratings tab:

When I reach ratings numbered 121-140 by clicking the "next page" (single-headed right-pointing arrow) the list of ratings does not advance beyond that point, even though the rating range (n-n) numbers advance at the bottom of the page and the sunburst page-loading spinner appears nomally.

donsorg?

User avatar
c۞g
Posts: 10927
Joined: Mon Jan 05, 2009 4:02 am

RE: Something wrong in "my ratings" page

Post by c۞g » Sun Feb 23, 2014 4:16 pm

<quote user="myxt">A comment with category can be recorded without a rating. I just now tested (and deleted) it on the scorecard for example.com without using the MRT.[/quote]
Via the scorecard or pop-up = yes.
It's always been that way and had not changed in WOT 2.0 - the old beta discussion, this was brought up.
No domains should be processed in MRT unless ratings are given. If comment and rating categories are allowed without a rating = this is a BUG.

User avatar
Myxt
Posts: 2088
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

RE: Something wrong in "my ratings" page

Post by Myxt » Mon Feb 24, 2014 9:00 am

<quote user="c۞g">Via the scorecard or pop-up = yes.
It's always been that way and had not changed in WOT 2.0 - the old beta discussion, this was brought up.[/quote]Yes - I just wanted to verify that it still worked that way.


User avatar
Sami
Posts: 3506
Joined: Sat Oct 07, 2006 11:43 am

RE: Something wrong in "my ratings" page

Post by Sami » Mon Feb 24, 2014 11:38 am

Ratings are all stored correctly, but some mass ratings are missing from the My ratings page due to a pagination issue. We'll investigate.

User avatar
th3br41n
Posts: 614
Joined: Sat Feb 25, 2012 1:45 am

RE: Something wrong in "my ratings" page

Post by th3br41n » Mon Feb 24, 2014 2:32 pm

I'm still having problems with the pagination. For example, I see a different page 2 according to the previous page, i.e., I see a different list of ratings on page 2 if I click the "next" button on page 1 or if I click the "previous" button on page 3.

User avatar
Timo
Posts: 418
Joined: Sun Oct 29, 2006 5:11 pm

RE: Something wrong in "my ratings" page

Post by Timo » Tue Feb 25, 2014 7:13 am

<quote user="th3br41n">
I'm still having problems with the pagination. For example, I see a different page 2 according to the previous page, i.e., I see a different list of ratings on page 2 if I click the "next" button on page 1 or if I click the "previous" button on page 3.
[/quote]

We have located the issue and are working to fix it. I hope we get it fixed today or tomorrow.

User avatar
Timo
Posts: 418
Joined: Sun Oct 29, 2006 5:11 pm

RE: Something wrong in "my ratings" page

Post by Timo » Thu Feb 27, 2014 1:33 pm

This issue is now fixed.

User avatar
th3br41n
Posts: 614
Joined: Sat Feb 25, 2012 1:45 am

RE: Something wrong in "my ratings" page

Post by th3br41n » Thu Feb 27, 2014 2:33 pm

Thank you, now it seems that reported bugs have been corrected.

User avatar
Myxt
Posts: 2088
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

RE: Something wrong in "my ratings" page

Post by Myxt » Fri Feb 28, 2014 6:41 am

WoT v2.4.6 in Chrome v33.0.1750.117 m (restarted)
I can advance the range up to 121-140, then the "My ratings" tab will not advance to 141-160.
EDIT: The range 121-140 has only 19 records.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest