WOT 3.0 Firefox Released

Guest

RE: WOT 3.0 Firefox Released

Post by Guest » Wed Dec 09, 2015 6:27 pm

@mywot team =

I noticed the new format, is truly nice and the scorecard work is art, I have wondered for years if a function can be developed for the MRT that if you click "agree" it would agree with all the ratings that are similar to the one used ........... maybe a "disagree" button could be used with all the ratings dissimilar to the MRT rating used
Let's say that the MRT is used to rate X amount in X rating and one button with the function to "agree" with all those who rated in the same manner of MRT X rating
I imagine that having an extra button for "disagree" will be too much power :/
Great job, you are doing and it shows
Best Regards

Satchman
Posts: 1163
Joined: Mon Dec 28, 2009 1:08 pm

RE: WOT 3.0 Firefox Released

Post by Satchman » Wed Dec 09, 2015 8:55 pm

Dear WOT,

Cool Improvements!

Here's a link to some bugs found in the new layout and some comments I have made:

https://www.mywot.com/en/forum/61484-bugs-in-new-layout

Other bugs include the software saying that I am not logged in when I am (using Firefox on Windows 10) and I have noticed sometimes that some of the drop-down menus overlap other WOT Windows.

Very good update! Thank you!

Satch

Site-rater
Posts: 5839
Joined: Tue Sep 15, 2009 7:48 pm

RE: WOT 3.0 Firefox Released

Post by Site-rater » Thu Dec 10, 2015 12:57 am

<quote user="mywot team">
Thanks for your comments, we really appreciate your help! We've opened support tickets and our dev team is working hard on fixing the bugs. Please keep them coming if you see anything else.
[/quote]

Hi. When I click thumbs-up or thumbs-down on a scorecard comment the thumb is not being highlighted. Might I suggest making the thumbs-up green or blue and thumbs-down red after I select it so that I can immediately know if I have voted or not? It's quite annoying to click a thumb only to find out I already voted on that comment and clicking it erases my vote.

Guest

RE: WOT 3.0 Firefox Released

Post by Guest » Thu Dec 10, 2015 11:30 am

I have an overlay with the menu.

[img]http://s12.postimg.org/pcqwcyiwt/overlay.png[/img]

If the property "z-index:10" in class "content-nav" can be removed, it seems no longer compatible.


Yvanoph
Posts: 4
Joined: Thu Jan 22, 2015 3:06 am

RE: WOT 3.0 Firefox Released

Post by Yvanoph » Fri Dec 11, 2015 5:47 pm

Hi there, I don't know if I'm in good place, but..
Since two weeks, unable to use WOT quietly with old Firefox, and obliged to open html editor Inside and to change z-index from "header" after login, because this "header" stayed in place !
After to silde top and possible to change rates.
But since yesterday, unable only to find this button "Change rates", ALL is ecery where in any place, and on Explorer 10 for example, to Click down on "Be the first one to leave a comment." or on "Rate the website" DON'T open anything ! ! !
So, for what to change WOT if becoming unable to use ? Asked few friends, they have exactly the same problems !
Kind regards, Yvanoph---

Guest

RE: WOT 3.0 Firefox Released

Post by Guest » Fri Dec 11, 2015 6:02 pm


Since two weeks, unable to use WOT quietly with old Firefox, and obliged to open html editor Inside and to change z-index from "header" after login, because this "header" stayed in place !

That's not a bug. You have to become accustomed to the new WOT

For the other troubles, it looks like your browser is running old script/css. Please have a try with this: https://www.mywot.com/en/forum/59162-problems-with-the-website?comment=315932#comment-315932

Guest

RE: WOT 3.0 Firefox Released

Post by Guest » Sat Dec 12, 2015 11:58 am

Related to this message: https://www.mywot.com/en/forum/62192-new-design-what-link-counts

I guess paths in URLs are converted into a subdomain (as forTwitter).

Scorecards currently throw an internal server error, if domain in search field ends with a slash. Example&nbsp;http://example.com/ =>&nbsp;https://www.mywot.com/en/scorecard/_p_.example.com

Site-rater
Posts: 5839
Joined: Tue Sep 15, 2009 7:48 pm

RE: WOT 3.0 Firefox Released

Post by Site-rater » Sat Dec 12, 2015 3:04 pm

<quote user="matiks">
Related to this message: https://www.mywot.com/en/forum/62192-new-design-what-link-counts

I guess paths in URLs are converted into a subdomain (as forTwitter).

Scorecards currently throw an internal server error, if domain in search field ends with a slash. Example&nbsp;http://example.com/ =>&nbsp;https://www.mywot.com/en/scorecard/_p_.example.com
[/quote]

I guess this is a bug where subdirectory scorecards are not being properly whitelisted, to only represent sites that host multiple customers' public data, such as Twitter account scorecards.

Dutch Mountain
Posts: 2801
Joined: Wed May 12, 2010 5:20 pm

RE: WOT 3.0 Firefox Released

Post by Dutch Mountain » Sat Dec 12, 2015 5:40 pm

Sorry !
The title of this thread is somewhat confusing and hence I posted here :
https://www.mywot.com/en/forum/59162-problems-with-the-website?comment=316030#comment-316030
And yes, it's FF related. I'm browsing with that one

Site-rater
Posts: 5839
Joined: Tue Sep 15, 2009 7:48 pm

RE: WOT 3.0 Firefox Released

Post by Site-rater » Sat Dec 12, 2015 10:47 pm

I was told today that I had a reply to a scorecard comment. However, on the new scorecard page, there doesn't appear to be any reply. That said, I'm not sure if the site owner deleted the comment.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests