WOT does not display color or rating when in Firefox privacy mode 29.0.1

Post Reply
RobfrmNYC
Posts: 2
Joined: Sun May 13, 2012 8:56 pm

WOT does not display color or rating when in Firefox privacy mode 29.0.1

Post by RobfrmNYC » Sat Jun 07, 2014 10:08 pm

Currently use 3 browsers - 3/4 of the time TOR and WOT works fine. Chrome WOT works fine as well. However, in Firefox 29.01 WOT works when privacy mode is turned off, whenever it's turned back on, the WOT doesn't show up in searches nor does the button turn colors.

Any thoughts appreciated.
Again this happens ONLY when in the privacy mode.

User avatar
c۞g
Posts: 10927
Joined: Mon Jan 05, 2009 4:02 am

RE: WOT does not display color or rating when in Firefox privacy

Post by c۞g » Sun Jun 08, 2014 3:28 am

This option in Settings > Advanced is checked (default)
  • [[green]✓[/green]] Disable the add-on while in Private Browsing mode
Go to your settings and deselect it.

statetats
Posts: 9
Joined: Fri Apr 25, 2014 5:30 pm

RE: WOT does not display color or rating when in Firefox privacy

Post by statetats » Mon Jun 09, 2014 9:58 am

I have the same problem in waterfox (64 bit FF) , but its knackered in normal browsing. It used to work fine, now it doesn t.
Any suggestions?

Solution: Edit:
Errr. I found I d disabled it from tool bar (right click -disable |enable). This doesn t show up in the FF Add-ons page (one can disable it there too)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest