Right Click Menu

c۞g
Posts: 21225
Joined: Mon Jan 05, 2009 4:02 am

RE: Right Click Menu

Post by c۞g » Sun May 13, 2012 3:18 am

<quote user="donsorg">Currently for Chrome only.[/quote]
Interesting
I do not use Chrome
but I do use Firefox 3.6.xx
did you click my linked image in previous post?
It shows WOT reference for both link and select text right-click menus.


c۞g
Posts: 21225
Joined: Mon Jan 05, 2009 4:02 am

RE: Right Click Menu

Post by c۞g » Sun May 13, 2012 3:22 am

<quote user="donsorg">
g7w, I wouldn't recommend users changing manifest file by hands - these changes will be overwritten with next update of add-on.
[/quote]
I agree
I also understand that when an update is made, the right-click menus will be restored.

However, the OP asks "how to remove"


donsorg
Posts: 4026
Joined: Wed Nov 30, 2011 8:42 am

RE: Right Click Menu

Post by donsorg » Sun May 13, 2012 8:59 am

<quote user="g7w">
Interesting
I do not use Chrome
but I do use Firefox 3.6.xx
did you click my linked image in previous post?
It shows WOT reference for both link and select text right-click menus.
[/quote]

Oops, you are right :) I did click your link, but didn't pay attention enough.

Figure10
Posts: 270
Joined: Sun Jun 20, 2010 9:46 pm

RE: Right Click Menu

Post by Figure10 » Sun May 20, 2012 7:28 am

I use Firefox 12.0 and get the context menu without the circle- http://i.imgur.com/Vaja6.png

Personally, I don't find it annoying, I often like to see the scorecard of a site before I visit it. I wouldn't mind the circle, either. Many add-ons make right-click menus with their logos. You can see the NoScript logo in my image and logos for the Tineye, Virustotal, and Flashgot add-ons in g7w's post.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests