New theme of MyWot

Warxas
Posts: 603
Joined: Sun Nov 16, 2008 11:07 pm

Nevermind

Post by Warxas » Mon Jun 14, 2010 6:15 am

It's not WOT, I'm not sure what it is. It works in Firefox safe mode, and internet explorer. And it's not an add-on, because I disabled them all.

User avatar
Timo
Posts: 418
Joined: Sun Oct 29, 2006 5:11 pm

re: Friend Badges HTML Source Error

Post by Timo » Mon Jun 14, 2010 8:17 am

Thanks for noticing the problem. It has been fixed.

lamefun
Posts: 29
Joined: Wed Dec 09, 2009 3:46 am

Colors are far too bright

Post by lamefun » Mon Jun 14, 2010 12:23 pm

Image
Colors are far too bright here

User avatar
phantazm
Posts: 2486
Joined: Thu Jan 03, 2008 1:46 pm

"a site rating scorecard check box on every page"

Post by phantazm » Mon Jun 14, 2010 1:09 pm

I agree completely. The check box is missing now, and we miss it.

Siteadvisor made a similar mistake last year. But even McAfee changed their minds eventually, and put it back.

I hope WOT does the same, soon...

User avatar
Creastery
Posts: 335
Joined: Sat Apr 04, 2009 6:40 am

Hmm?

Post by Creastery » Mon Jun 14, 2010 2:10 pm

That should be okay actually. Not really too bright.
Anyway, for the words "Have you forgotten your password?"..I don't think putting white color will be good since it is a link. How about underlining it and upon hover, it shall change to another color?
Thank you and best regards,

Creastery
Developer of TechAirlines

I have currently retired from WOT.

User avatar
Kraftwerk
Posts: 4019
Joined: Thu Nov 05, 2009 12:30 pm

Title

Post by Kraftwerk » Mon Jun 14, 2010 7:54 pm

Next to the WOT symbol it says "Community powered tools that boost trust on the web". Shouldn´t it be "Community powered tool that boosts trust on the web"or am i mistaken?


Blueberrycake Level Member of the WOT Community

User avatar
The Big Bin
Posts: 469
Joined: Mon Nov 17, 2008 10:31 pm

-

Post by The Big Bin » Mon Jun 14, 2010 8:46 pm

Why are there Adobe pdf icons around here between the posts? Another bug..?

--
Per aspera ad astra

User avatar
The Big Bin
Posts: 469
Joined: Mon Nov 17, 2008 10:31 pm

-

Post by The Big Bin » Mon Jun 14, 2010 8:52 pm

Another thing: Is the "public view" option of one's own profile gone?

--
Per aspera ad astra

User avatar
░▒▓█
Posts: 444
Joined: Fri Nov 20, 2009 10:58 pm

The contrast on some

Post by ░▒▓█ » Mon Jun 14, 2010 9:43 pm

The contrast on some elements is so bad that the site is very diffiicult to use. Please use a color analyser to ensure that contrast ratios are good enough!
http://www.checkmycolours.com/

User avatar
c۞g
Posts: 10927
Joined: Mon Jan 05, 2009 4:02 am

bump

Post by c۞g » Tue Jun 15, 2010 3:05 am

Code: Select all

tag still "breaks" with a line break inside the code. All text in tis C "hello world" example program should be styled the same way...

<code>
/* Hello World program */

#include<stdio.h>

main()
{
    printf("Hello World");

}

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests