Page 1 of 1

error message

Posted: Mon Jan 18, 2010 9:42 pm
by atop3
Hi, just posted a comment on a website and when hitting Send got this website : (shortened):

{ "table": [ { "time": "\u003cdiv class=\"time\"\u003e01\/18\/10\u003c\/div\u003e", "source": "\u003cp class=\"user source\"\u003e\u003ca href=\"http:\/\/www.mywot.com\/de\/user\/1017484\" title=\"Benutzerprofil anzeigen.\"\u003eatop3\u003c\/a\u003e\u003c\/p\u003e", "category": "\u003cdiv class=\"category\"\u003e\u003cp class=\"category ref\"\u003eNutzlos\u003c\/p\u003e\u003c\/div\u003e", "comment": "\u003cdiv id=\"user-comment-5495316\" class=\"user-comment\"\u003e\u003ca name=\"comment-5495316\"\u003e\u003c\/a\u003e\u003cdiv class=\"pre\"\u003e\u003cdiv class=\"pre-text\"\u003eJust a button to press all the time - cannot see any content ...\u003c\/div\u003e\u003cdiv id=\"small-edion.\u003c\/p\u003e\n\t\t\t\t\t\u003c\/div\u003e\u003cbr\/\u003e\u003ca href=\"http:\/\/www.mywot.com\/de\/scorecard\/diamond-lapping.monikoy.osa.pl\/comment-5495316\" rel=\"nofollow\"\u003e[ Link


blabla, was much longer. I have allowed cookies and Javascript for mywot.com and .net

Hm, any ideas? Thanks.

John

Re: error message

Posted: Mon Jan 18, 2010 9:45 pm
by Sami
I've seen this happen when Adblock Plus blocks something it shouldn't. If you have it installed, disable it for our site and see if you can reproduce the problem.

-

Posted: Mon Jan 18, 2010 9:46 pm
by The Big Bin
Hi John,

seems to be a problem at the site's end, if refreshing doesn't help, you should contact them.

--
Per aspera ad astra

Re: -

Posted: Mon Jan 18, 2010 9:48 pm
by Sami
That's the JSON response from the web server, which the browser loads using XMLHttpRequest. It should never be visible unless something is interfering in the browser.