Page 2 of 3

RE: Something wrong in "my ratings" page

Posted: Wed Feb 19, 2014 4:28 pm
by th3br41n
Other information on the bug.
Here is the first and second page of "my ratings":
Image
Image

If I rate a new site (e.g., libero.it), I see:
Image

Note that the last domain of the list "facebook.com.f10368..." does not appear any more, as it should be since the page shows 20 ratings. However, "facebook.com.f10368..." should appear as the first row of the second page, but the second page is exactly equal to the starting screenshot:
Image

RE: Something wrong in "my ratings" page

Posted: Sun Feb 23, 2014 9:05 am
by Myxt
Windows XP SP3 + Chrome v33.0.1750.117 m @ My Ratings tab:

When I reach ratings numbered 121-140 by clicking the "next page" (single-headed right-pointing arrow) the list of ratings does not advance beyond that point, even though the rating range (n-n) numbers advance at the bottom of the page and the sunburst page-loading spinner appears nomally.

donsorg?

RE: Something wrong in "my ratings" page

Posted: Sun Feb 23, 2014 4:16 pm
by c۞g
<quote user="myxt">A comment with category can be recorded without a rating. I just now tested (and deleted) it on the scorecard for example.com without using the MRT.[/quote]
Via the scorecard or pop-up = yes.
It's always been that way and had not changed in WOT 2.0 - the old beta discussion, this was brought up.
No domains should be processed in MRT unless ratings are given. If comment and rating categories are allowed without a rating = this is a BUG.

RE: Something wrong in "my ratings" page

Posted: Mon Feb 24, 2014 9:00 am
by Myxt
<quote user="c۞g">Via the scorecard or pop-up = yes.
It's always been that way and had not changed in WOT 2.0 - the old beta discussion, this was brought up.[/quote]Yes - I just wanted to verify that it still worked that way.


RE: Something wrong in "my ratings" page

Posted: Mon Feb 24, 2014 11:38 am
by Sami
Ratings are all stored correctly, but some mass ratings are missing from the My ratings page due to a pagination issue. We'll investigate.

RE: Something wrong in "my ratings" page

Posted: Mon Feb 24, 2014 2:32 pm
by th3br41n
I'm still having problems with the pagination. For example, I see a different page 2 according to the previous page, i.e., I see a different list of ratings on page 2 if I click the "next" button on page 1 or if I click the "previous" button on page 3.

RE: Something wrong in "my ratings" page

Posted: Tue Feb 25, 2014 7:13 am
by Timo
<quote user="th3br41n">
I'm still having problems with the pagination. For example, I see a different page 2 according to the previous page, i.e., I see a different list of ratings on page 2 if I click the "next" button on page 1 or if I click the "previous" button on page 3.
[/quote]

We have located the issue and are working to fix it. I hope we get it fixed today or tomorrow.

RE: Something wrong in "my ratings" page

Posted: Thu Feb 27, 2014 1:33 pm
by Timo
This issue is now fixed.

RE: Something wrong in "my ratings" page

Posted: Thu Feb 27, 2014 2:33 pm
by th3br41n
Thank you, now it seems that reported bugs have been corrected.

RE: Something wrong in "my ratings" page

Posted: Fri Feb 28, 2014 6:41 am
by Myxt
WoT v2.4.6 in Chrome v33.0.1750.117 m (restarted)
I can advance the range up to 121-140, then the "My ratings" tab will not advance to 141-160.
EDIT: The range 121-140 has only 19 records.