Page 15 of 23

Re: mass tool link?

Posted: Sat Dec 22, 2018 1:46 pm
by NoScams
NoScams wrote: ↑
Fri Dec 21, 2018 12:23 am
Is there a new mass tool link?
I ask support and got following answer:
Hi,

We have checked it out and it looks like your account never got the privilege of Mass Rating Tool.
It looks like you are using very similar logo and user name to our trusted member, so we will take a note of this as an attempt to cheat and identity theft.

Kind regards,
WOT Support
Not sure what they are smoking, but seems good quality.

Re: mass tool link?

Posted: Sun Dec 23, 2018 12:54 am
by Site-rater
NoScams wrote: ↑
Sat Dec 22, 2018 1:46 pm
NoScams wrote: ↑
Fri Dec 21, 2018 12:23 am
Is there a new mass tool link?
I ask support and got following answer:
Hi,

We have checked it out and it looks like your account never got the privilege of Mass Rating Tool.
It looks like you are using very similar logo and user name to our trusted member, so we will take a note of this as an attempt to cheat and identity theft.

Kind regards,
WOT Support
Not sure what they are smoking, but seems good quality.
The MRT is gone for me too.

Re: mass tool link?

Posted: Sun Dec 23, 2018 10:43 am
by Myxt
NoScams wrote: ↑
Sat Dec 22, 2018 1:46 pm

I ask support and got following answer:
... It looks like you are using very similar logo and user name to our trusted member ...
Not sure what they are smoking, but seems good quality.
Maybe remind this person that WoT's move to the new platform automatically created a second profile for everyone.
The user account number for your rating profile is 808290; for your forum profile, it is 808390.
Your forum profile avatar is actually loaded from your rating profile; and you've been here since before there was hair.

Re: mass tool link?

Posted: Sun Dec 23, 2018 11:50 am
by NoScams
Myxt wrote: ↑
Sun Dec 23, 2018 10:43 am
NoScams wrote: ↑
Sat Dec 22, 2018 1:46 pm

I ask support and got following answer:
... It looks like you are using very similar logo and user name to our trusted member ...
Not sure what they are smoking, but seems good quality.
Maybe remind this person that WoT's move to the new platform automatically created a second profile for everyone.
The user account number for your rating profile is 808290; for your forum profile, it is 808390.
Your forum profile avatar is actually loaded from your rating profile; and you've been here since before there was hair.
Will see what they come up when they are sober again.

Update:
Seems it has been sorted out. MRT hasn't arrived yet, I will give it some time.

Re: mass tool link?

Posted: Sun Dec 23, 2018 11:58 am
by Myxt
NoScams wrote: ↑
Sun Dec 23, 2018 11:50 am
Will see what they come up when they are sober again.
Wishful thinking ... it's The Holidays there too.

SOW: Happy Holidays!

MRT - mass rate tool

Posted: Tue Dec 25, 2018 6:15 am
by NoScams
The MRT link is back for me in a new design. What's missing are the options:

[ ] Delete my ratings and comments

[ ] Do not update if has already a comment

....or something like that. Maybe I phrased it wrong.

The first isn't too important for me. I can live with that. But the 2nd one is quite useful.

Hope we get them back.

User pull-down failure and MRT inaccessibility

Posted: Wed Dec 26, 2018 2:55 am
by MarkGiles
I log in to mywot.

On the top right there is my account picture's icon. It has a pull-down arrow.

Here is the User Account icon pull-down menu (and what happens):
* My Profile (loads https://www.mywot.com/en/user/1965863/ratings)
* Claim a Site (no function occurs)
* My Sites (no function occurs)
* Mass Rating (no function occurs)
* Log out (no function occurs)

I am still unable to perform any mass ratings. Is everyone suffering the same problem?

Re: User pull-down failure and MRT inaccessibility

Posted: Wed Dec 26, 2018 9:27 am
by Myxt
MarkGiles wrote: ↑
Wed Dec 26, 2018 2:55 am
I log in to mywot.

On the top right there is my account picture's icon. It has a pull-down arrow.

Here is the User Account icon pull-down menu (and what happens):
* My Profile (loads https://www.mywot.com/en/user/1965863/ratings)
* Claim a Site (no function occurs)
* My Sites (no function occurs)
* Mass Rating (no function occurs)
* Log out (no function occurs)

I am still unable to perform any mass ratings. Is everyone suffering the same problem?
All choices are functional for me in
W10 Home 64-bit v1809 build 17763.195 + Chrome 64-bit v71.0.3578.98 + WoT v4.0.10.21

Problems with the new MRT

Posted: Thu Dec 27, 2018 2:06 am
by MarkGiles
I finally got into the Mass Rating Tool by logging in with a browser I never usually invoke (Explorer) then somehow it works (though intermittently) under W10 + Chrome.
The direct link format is https://www.mywot.com/en/user/your-id/mass-rating (insert your ID)

PROBLEM 1
After mass rating about 150, I now received a red colored message
Something went wrong, please try again later
Half an hour later, it had not recovered. Eventually it accepted more requests.

PROBLEM 2
Another nasty surprise is that all URLs have to be comma separated instead of optionally one per line.

PROBLEM 3
And another surprise is to find that if you submit more than 100 it no longer processes the first 100 and allows you to submit again for the remainder.

PROBLEM 4
Yet another nasty surprise is to find that now the rating selections and the comments are cleared from one submission to the next, necessitating additional work by the MRT user.

PROBLEM 5
The previous version accepted the variable symbol !domain in the message, and replaced it the actual domain name being mass rated. Now it does not make the replacement, so that you can no longer have a customized message.

PROBLEM 6
This is not a new problem, but it would have been nice to see it fixed in a new release. You cannot format the message with new lines, spacing etc to make it more readable. Instead, every line is run on to the next. No new lines, no new paragraphs. This makes the carefully formatted text practically unreadable.

PROBLEM 7
Unlike the previous version, there is no facility to mass delete a previous set of rated URLs. Sure, you can submit new ratings to replace the previous ones, but that is not always what you want to do.

Re: Problems with the website

Posted: Sun Dec 30, 2018 10:40 am
by Myxt
RE "PROBLEM 1" (a BAD solution that works):
Sign out and exit mywot.com.
Clear cookies for mywot.com and www.mywot.com.
Open and sign-in to mywot.com.
MassRate the next 100.

P.S.: If we could find which cookie name is the culprit, it might be possible to code a bookmarklet to delete it from the browser toolbar.