Not working for me

Post Reply
dptht42
Posts: 1
Joined: Sun Dec 31, 2006 2:29 am

Not working for me

Post by dptht42 » Sun Dec 31, 2006 2:29 am

It is stuck at loading rep data.

Sami
Posts: 6987
Joined: Sat Oct 07, 2006 11:43 am

re:Not working for me

Post by Sami » Sun Dec 31, 2006 8:26 pm

What other network security or filtering software are you using? Also, please see this thread:



http://www.mywot.com/en/wot/forum/2/25/83/

binkodw2@southslope.net
Posts: 2
Joined: Fri Nov 13, 2009 5:31 pm

MyWot disappears

Post by binkodw2@southslope.net » Fri Nov 13, 2009 5:31 pm

Dave Binko
I download and install Mywot,get indication of successful installation. When I log onto 'net in IE8 it works once or twice and then vanishes without a trace. Revo Uninstaller shows it as a program, but I can find no way to activate it. If I try to
download it again, MyWot challenges my login credentials, like it did today- I had to reregister! When it works it's good, but I CAN NOT KEEP IT WORKING. I'm about an inch away from giving up on MyWot altogether, and worse, I can not find a similar product compatible with my Windows XP Home edition.

Sami
Posts: 6987
Joined: Sat Oct 07, 2006 11:43 am

Re: MyWot disappears

Post by Sami » Fri Nov 13, 2009 7:47 pm

Are you using a registry cleaner?

phantazm
Posts: 4906
Joined: Thu Jan 03, 2008 1:46 pm

How about...

Post by phantazm » Sat Nov 14, 2009 6:36 pm

binkodw2@southslo: "and worse,
I can not find a similar product compatible
with my Windows XP Home edition."


How about www.siteadvisor.com..?
Basically doing same as WOT,
but it's not user driven...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests