SITE EVALUATION THREADS MISSING! ANGRY SITE OWNER! HELP!

Site-rater
Posts: 5846
Joined: Tue Sep 15, 2009 7:48 pm

RE: SITE EVALUATION THREADS MISSING! ANGRY SITE OWNER! HELP!

Post by Site-rater » Tue May 17, 2016 8:37 pm

<quote user="redblade">
Why did you delete all these features when you brought in the new scorecards?
[/quote]

Same reason I get sent back to the homepage every time I load the forum on my phone - new functionality added without (a) labeling it beta and/or (b) thoroughly testing the functionality before deployment.

№3344
Posts: 754
Joined: Sun Nov 18, 2012 2:28 pm

RE: SITE EVALUATION THREADS MISSING! ANGRY SITE OWNER! HELP!

Post by №3344 » Tue May 17, 2016 8:43 pm

My questions have not been answered. Would it be considered you ignore me for particular reason?

redblade7
Posts: 520
Joined: Thu Oct 31, 2013 10:18 am

RE: SITE EVALUATION THREADS MISSING! ANGRY SITE OWNER! HELP!

Post by redblade7 » Tue May 17, 2016 8:49 pm

<quote user="site-rater">
Same reason I get sent back to the homepage every time I load the forum on my phone - new functionality added without (a) labeling it beta and/or (b) thoroughly testing the functionality before deployment.
[/quote]

Yes but...WHY?

If I'm going to be experiencing blowback for previous ratings while subject to massive amounts of bugs I cannot rate any future sites.

I thought this was solved when the MRT stripped links into domains but I guess not. Honestly I don't understand how the person in question was able to find my rating, most people would be scared off by the inability to paste in "http://"

After dealing with this issue I'm going to have to take another six-month break from MyWOT if not permanently.

Again...WHY???

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests