BUG::My ratings

Post Reply
c۞g
Posts: 21225
Joined: Mon Jan 05, 2009 4:02 am

BUG::My ratings

Post by c۞g » Mon Jun 13, 2016 4:38 am

I can't get the My ratings profile tab / page to load.

Member since November 2008
My activity score: 10,000 *
My ratings: 1,358,075 *
My posts: 1,406,874


[img]http://s33.postimg.org/8w96w20e7/my_Ratings0err.png[/img]

Though it was announced: 30 Dec 2015
as being [url=https://www.mywot.com/forum/62402-mywot-bugs-we-are-currently-addressing?comment=318032#comment-318032 t=_self]fixed[/url]
Actually, I have not been able to load a "My ratings" page since Sami and Timo have left.

c۞g
Posts: 21225
Joined: Mon Jan 05, 2009 4:02 am

RE: BUG::My ratings

Post by c۞g » Mon Jun 13, 2016 4:43 am

@ Staff
related topic: https://www.mywot.com/forum/66476-ne-udalyayutsya-starye-ocenki

User avatar
MyWOT-Team
Posts: 683
Joined: Mon Nov 30, 2015 12:05 pm

RE: BUG::My ratings

Post by MyWOT-Team » Mon Jun 13, 2016 3:35 pm

We're checking on this - but it seems to be due to the fact that you've rated so many sites.

c۞g
Posts: 21225
Joined: Mon Jan 05, 2009 4:02 am

RE: BUG::My ratings

Post by c۞g » Sun Jul 24, 2016 2:12 pm

There are other users who've rated three times as many as I have.
Quantity has never been the "problem" in the past.
When it was reported to Sami in a PM, it was "fixed" with a reply PM same browser session.

User avatar
MyWOT-Team
Posts: 683
Joined: Mon Nov 30, 2015 12:05 pm

RE: BUG::My ratings

Post by MyWOT-Team » Tue Jul 26, 2016 6:36 am

Is it still an issue for you? We've checked and it seems to be working at the moment.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests