Issues after site upgrade

Post Reply
Supported
Posts: 10
Joined: Fri Aug 19, 2016 9:56 am

RE: Issues after site upgrade

Post by Supported » Fri Aug 19, 2016 9:56 am

- I have been told by a moderator to move my post to this topic, and have done so pursuant to her advice (refer to hxxps://www.mywot.com/en/user/7764612/board/comment-2236605).
- Update 9/27/16: It appears my activity score has been partially updated, but alas, 40 (forty) days and counting, no reply yet from support@mywot.com. :( I'm beginning to consider if it may be worth it to continue waiting. Just a few more days, I tell myself...


- I understand some others may be facing similar issues, but from reading through this thread, it seems that everyone has at least had their activity scores updated, if not their ratings as well.
- In following NotBuyingIt's greatly appreciated advice (outlined here hxxps://www.mywot.com/en/user/7764612/board/comment-2236606), I have inspected my user profile page for the 'Synchronize' button and found none. If it helps to know, I have already previously synchronized this user to my WOT add-on for Firefox.
- In following NotBuyingIt's advice, I have emailed support@mywot.com from the account's registered address, and am currently awaiting their reply.
- I will maintain the original message below and post up here information on any further developments when I am made aware of them.
- I deeply apologize if this comment seems redundant in any way; I guess I am still not very sure of what I should be doing at this point.

[img]http://i.imgur.com/gDNogSZ.png[/img]

--------- Original Post -----------

It's been more than a week, and while I'm okay with continuing to wait, it looks like my activity score/ratings are stuck at zero.

[img]http://i.imgur.com/X9Me7gd.png[/img]
[img]http://i.imgur.com/zketFs2.png[/img]


It appears to say here –

[img]http://i.imgur.com/k6BvzEb.png[/img]

– that these figures should be updated daily. Am I reading it wrong at all?

If this is a technical issue, are there any plans on when it might be fixed? I am rather confused as to what is going on, and what I should be doing at this point. Any help would be much appreciated.

Thanks very much.

spectre
Posts: 7922
Joined: Sun May 03, 2009 10:43 pm

RE: Issues after site upgrade

Post by spectre » Fri Aug 19, 2016 3:06 pm

Clicking the last page button in forum threads doesn't take you to the last page. With threads that have lots of pages you need to click the button several times to reach the latest page.

User avatar
Myxt
Posts: 4151
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

RE: Issues after site upgrade

Post by Myxt » Sat Aug 20, 2016 7:14 am

<quote user="supported">
... it looks like my activity score/ratings are stuck at zero.
[/quote]

As you can see, your ratings and comments are being recorded. There is simply a glitch in updating the activity score.

Even if there were no glitch, ignore your activity score. It's like an odometer that shows how many miles your car has traveled. Hopefully there are reasons for driving the car other than increasing this number ...

<quote user="supported">
I guess I am still not very sure of what I should be doing at this point.
[/quote]

HL189AT
Posts: 63
Joined: Wed Jun 04, 2014 4:25 am

RE: Issues after site upgrade

Post by HL189AT » Sat Aug 20, 2016 4:02 pm

I don't see that my issue already existed, due to upgrade, with this specific topic and I created a mistake by creating new topic, sorry.

I rewrite my issue here: Click to sorting buttons "agrees" and "date" in scorecards comments not working since this week.

NotBuyingIt
Posts: 6562
Joined: Fri Mar 11, 2011 6:21 pm

missing reputation icons for .рф site evlauations

Post by NotBuyingIt » Mon Aug 29, 2016 6:44 pm

WOT reputation icons ("traffic lights") aren't displayed in the text of the following new site evaluation

https://www.mywot.com/forum/68710-sladkie-bukety71-rf

Guest

RE: Issues after site upgrade

Post by Guest » Tue Aug 30, 2016 12:02 pm

I noticed that redirects through a site having a poor reputation bring a kind of false positive.
A link is clicked in the mailbox (having a poor rating) which redirects to a genuine site (with a green rating). The same warning popup will be displayed after the redirect (the first is killed and replaced by the same, instead of this for the domain after the redirect).


[url=https://s20.postimg.io/g2y6i5n1p/bug_redirection.png t=_self][img]https://s20.postimg.io/g2y6i5n1p/bug_redirection.png[/img][/url]

[url=https://s20.postimg.io/fc5gcdkod/bug_redirection_2.png t=_self][img]https://s20.postimg.io/fc5gcdkod/bug_redirection_2.png[/img][/url]

Chrome Version 52.0.2743.116 m

FF no problem but no warning for the redirect domain with a poor rating.

User avatar
MyWOT-Team
Posts: 685
Joined: Mon Nov 30, 2015 12:05 pm

RE: Issues after site upgrade

Post by MyWOT-Team » Tue Aug 30, 2016 2:28 pm

<quote user="notbuyingit">WOT reputation icons ("traffic lights") aren't displayed [/quote]
Thanks, looking into this.

<quote user="matiks">I noticed that redirects through a site having a poor reputation bring a kind of false positive. [/quote]

Please open your add-on settings > advanced settings.
Is the 4th box checked? It should say: “Enable redirect blocking to warn against malware sites that redirect.”

Satchman
Posts: 1163
Joined: Mon Dec 28, 2009 1:08 pm

RE: Issues after site upgrade

Post by Satchman » Fri Sep 02, 2016 9:09 pm

Dear WOT,

I deleted a rating from the My Ratings page, but it still shows on the WOT scorecard. Reconsidering my decision, I am happy with the rating given, but I don't think there is a way to bring back the rating to the "My Rating" page.

Satch

Supported
Posts: 10
Joined: Fri Aug 19, 2016 9:56 am

RE: Issues after site upgrade

Post by Supported » Sat Sep 03, 2016 12:27 am

Thanks for the advice, Myxt, and to the moderator who spoke with me, it seems like it has been 13 days and counting since I sent an email to the support staff regarding this issue. My score is still not updating and I am still waiting for a response. I am fairly certain that this is not happening to all users. When can I expect for it to be fixed? Is it even realistic to count on a fix or any sort of help regarding this matter?

If it is absolutely required for me to continue ratings regardless, I will do so. However, I would like to know what to expect.

Thanks very much.

User avatar
Myxt
Posts: 4151
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

RE: Issues after site upgrade

Post by Myxt » Sat Sep 03, 2016 9:01 am

<quote user="supported">1. I am fairly certain that this is not happening to all users.
2. When can I expect for it to be fixed? Is it even realistic to count on a fix or any sort of help regarding this matter?
3. If it is absolutely required for me to continue ratings regardless, I will do so.
[/quote]
1. I'm not.
2. It isn't structural or operational, only cosmetic; therefore not "broken", to be "fixed". Patience.
3. I am unaware of any such mandate.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests