Problems with the website

User avatar
Myxt
Posts: 2061
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

Re: Problems with the Mass Rating Tool / Message from Support

Post by Myxt » Wed Jan 30, 2019 6:07 am

spectre wrote: ↑
Mon Jan 28, 2019 3:21 pm
Apparently some issues with the MRT have been fixed:
1. Using !Domain at comments is now available.
2. The form doesn't delete after SUBMIT.
3. The users can separate URL's with commas, spaces or by clicking enter.
I have not tested the MRT to confirm this.
1. I haven't tested "!domain".
2. Confirmed *.
3. Confirmed. "Clicking enter" (is that even a thing?) = newline = CRLF, so:
_. domain1
_. domain2
_. etc

* Notes:

The <textarea> tag containing the list of hostnames is also not cleared unless #hostnames <3. It might be cleared if #hostnames >99, except that the form tends to fail above 99 hostnames. After some discussion with Staff, I sent them a series of tests which indicate that the page will not descend into a lasting error state if #hostnames is kept to <100 per execution within the same browser session. Also, (not certain about this) it may help to ensure the last domain in the list is followed by a delimiter (comma, space, or newline / empty line).

Tentatively, it appears that the subroutine that removes processed domains from the hostname list - stepwise in lots of 100 or less - has been dinged. It could be that this is why they opted for clearing the entire MRT form. Currently, when #hostnames hits 100, the page acquires an error that persists in hidden user data between browser sessions (so sign out, clear mywot.com history & cookies, restart browser, sign in, etc).

User avatar
MarkGiles
Posts: 2028
Joined: Wed Mar 30, 2011 2:40 am
Contact:

Re: Problems with the website

Post by MarkGiles » Sun Feb 03, 2019 8:10 am

Clarifying... "by pressing ENTER" is what is meant.
On my QWERTY keyboard, the key that produces a new line is labelled ENTER.

Otherwise your responses are gratifying. I have tested the reinstatement of the !domain variable exhaustively and it is now functioning again.

User avatar
Myxt
Posts: 2061
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

Re: Problems with the website

Post by Myxt » Sun Feb 03, 2019 8:37 am

MarkGiles wrote: ↑
Sun Feb 03, 2019 8:10 am
Clarifying... "by pressing ENTER" is what is meant.
On my QWERTY keyboard, the key that produces a new line is labelled ENTER.
No - literally, I was making fun of the instruction in the MRT form. No matter how I position the mouse, I am unable to click Enter.

User avatar
MarkGiles
Posts: 2028
Joined: Wed Mar 30, 2011 2:40 am
Contact:

Something went wrong. Please try again later

Post by MarkGiles » Mon Feb 11, 2019 11:43 pm

After submitting many (less than 200) on MRT in less than 100 at a time, the red pop-up appears

Something went wrong. Please try again later

After 7 minutes it accepted new submission.

It would seem that the work queuing mechanism is too short.

Site-rater
Posts: 2905
Joined: Tue Sep 15, 2009 7:48 pm

Re: Something went wrong. Please try again later

Post by Site-rater » Tue Feb 12, 2019 12:05 am

MarkGiles wrote: ↑
Mon Feb 11, 2019 11:43 pm
After submitting many (less than 200) on MRT in less than 100 at a time, the red pop-up appears

Something went wrong. Please try again later

After 7 minutes it accepted new submission.

It would seem that the work queuing mechanism is too short.
MRT still isn't available to me.

User avatar
Myxt
Posts: 2061
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

Re: Something went wrong. Please try again later

Post by Myxt » Sat Feb 16, 2019 11:27 am

Site-rater wrote: ↑
Tue Feb 12, 2019 12:05 am
MRT still isn't available to me.
Maybe try to "jump-start" it? https://forum.mywot.com/support-f6/problems-with-the-website-t59162-s150.html#p267670

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests