Problems with the website

User avatar
MarkGiles
Posts: 2065
Joined: Wed Mar 30, 2011 2:40 am
Contact:

Something went wrong. Please try again later

Post by MarkGiles » Mon Feb 11, 2019 11:43 pm

After submitting many (less than 200) on MRT in less than 100 at a time, the red pop-up appears

Something went wrong. Please try again later

After 7 minutes it accepted new submission.

It would seem that the work queuing mechanism is too short.

Site-rater
Posts: 2936
Joined: Tue Sep 15, 2009 7:48 pm

Re: Something went wrong. Please try again later

Post by Site-rater » Tue Feb 12, 2019 12:05 am

MarkGiles wrote: ↑
Mon Feb 11, 2019 11:43 pm
After submitting many (less than 200) on MRT in less than 100 at a time, the red pop-up appears

Something went wrong. Please try again later

After 7 minutes it accepted new submission.

It would seem that the work queuing mechanism is too short.
MRT still isn't available to me.

User avatar
Myxt
Posts: 2087
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

Re: Something went wrong. Please try again later

Post by Myxt » Sat Feb 16, 2019 11:27 am

Site-rater wrote: ↑
Tue Feb 12, 2019 12:05 am
MRT still isn't available to me.
Maybe try to "jump-start" it? https://forum.mywot.com/support-f6/problems-with-the-website-t59162-s150.html#p267670

User avatar
spectre
Posts: 4017
Joined: Sun May 03, 2009 10:43 pm

Re: Problems with the website

Post by spectre » Sat Feb 23, 2019 1:52 pm

I've tried to use the MRT since it was allegedly fixed - what a disaster!
It threw up an assortment of errors, and took ages.
It gave random ratings, some of which are way too high for scams / malware / phishing or no rating at all. MRT ratings should carry the same weight as individual ratings - this appears to have been altered so that they carry less weight now.
It dropped sites from my list.
I want to remove these false ratings, but I will have to do them individually as the option to remove mass ratings is still missing.

Links to users' ratings are still missing.
Links to users' scorecard comments are still dead.
Link to community page is still missing, as is much of the info on this page.
Link for finding users on rating site is still missing.
Blog is still full of spam.
Russian translations are still missing.

Support is still awol.

User avatar
MarkGiles
Posts: 2065
Joined: Wed Mar 30, 2011 2:40 am
Contact:

Problem definition

Post by MarkGiles » Mon Feb 25, 2019 12:41 am

Though I sympathize with your frustration, I have difficulty understanding your definitions of the problems.

When defining a list of problems it helps to number them, e.g.
1. Links to ratings missing
2. Links to scorecards are dead
etc.

Then for each numbered problem, provide the data required so that the problem handler can reproduce the problem
e.g.
1. Links to ratings missing - from "this URL" click on "this link" etc

Give examples wherever possible - e.g. "It gave random ratings, some of which are way too high for scams / malware / phishing or no rating at all."

If the problem handler can not readily understand the problem reporter's definitions, then there is a barrier to being able to address them.

User avatar
MarkGiles
Posts: 2065
Joined: Wed Mar 30, 2011 2:40 am
Contact:

Re: Problems with the website

Post by MarkGiles » Mon Feb 25, 2019 12:43 am

"I want to remove these false ratings, but I will have to do them individually as the option to remove mass ratings is still missing."

That is annoying. I have found that the only way to address that is to do a mass rating which replaces the previous wrong ones. Unfortunately that is not always possible. Being able to do a MRT that simply removes your previous ratings would be far better. This was previously possible, but disappeared in the last "upgrade"

User avatar
spectre
Posts: 4017
Joined: Sun May 03, 2009 10:43 pm

Re: Problems with the website - links

Post by spectre » Mon Feb 25, 2019 2:22 am

Previously on profiles there was an option to view your ratings https://www.mywot.com/en/user/108271/ratings (using my user number)

Image

'My Ratings' displayed a list of all the sites I'd rated with links to the relevant scorecards.

Image

There was also an option to view my scorecard comments and those of other users, with links to the comments on the scorecards. https://www.mywot.com/en/user/108271/comments
(comments have been hidden in this image)

Image


Now https://www.mywot.com/en/user/108271/comments redirects to https://www.mywot.com/en/user/108271/ratings
The displayed list is not a list of my ratings, it's only a list of my scorecard comments. There doesn't seem to be any way to view my ratings if I didn't leave a comment.

Image

The sites in this 'My Ratings' list do not have links to the scorecard comments.

User avatar
MarkGiles
Posts: 2065
Joined: Wed Mar 30, 2011 2:40 am
Contact:

Mass Rating Tool fails to apply categories

Post by MarkGiles » Mon May 20, 2019 2:40 am

When I use the MRT to rate several sites, and I select the categories (in my case SECURITY CATEGORIES and REPUTATION CATEGORIES) the submission is accepted.

When I then load any of the mass-rated sites, I find that the categories have not been applied. If I then edit each one, one at a time from the URL
https://www.mywot.com/en/scorecard/SITENAME I can take the Edit option and select the categories from there. When I submit each of those, then the category is correctly applied.

The MRT tool is not working properly.

User avatar
Myxt
Posts: 2087
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

Re: Mass Rating Tool fails to apply categories

Post by Myxt » Tue May 21, 2019 10:28 am

MarkGiles wrote: ↑
Mon May 20, 2019 2:40 am
When I use the MRT to rate several sites, and I select the categories (in my case SECURITY CATEGORIES and REPUTATION CATEGORIES) the submission is accepted.

When I then load any of the mass-rated sites, I find that the categories have not been applied. If I then edit each one, one at a time from the URL
https://www.mywot.com/en/scorecard/SITENAME I can take the Edit option and select the categories from there. When I submit each of those, then the category is correctly applied.

The MRT tool is not working properly.
Just now, I used the MRT, as you did, for about 100 sites.

If I then load any mywot.com/scorecard/DOMAIN_NAME, and step through the Edit sequence, each of my MRT specifications appears as expected. I believe this shows that the scorecard feature is working and the MRT feature is properly limping (and failing for more than 100 domains per session).

What seems to be broken (or partially detached or desensitized) is the WoT browser add-on because, when I can get one of those newly-rated sites to load (without its required campaign, redirection, and/or tracking parameters in the URL), the add-on displays specifications that are notably different from those of the domain's scorecard.

User avatar
Myxt
Posts: 2087
Joined: Sat Mar 05, 2011 6:18 am

Re: Mass Rating Tool fails to apply categories

Post by Myxt » Tue May 21, 2019 10:29 am

MarkGiles wrote: ↑
Mon May 20, 2019 2:40 am
When I use the MRT to rate several sites, and I select the categories (in my case SECURITY CATEGORIES and REPUTATION CATEGORIES) the submission is accepted.

When I then load any of the mass-rated sites, I find that the categories have not been applied. If I then edit each one, one at a time from the URL
https://www.mywot.com/en/scorecard/SITENAME I can take the Edit option and select the categories from there. When I submit each of those, then the category is correctly applied.

The MRT tool is not working properly.
Just now, I used the MRT, as you did, for about 100 sites.

If I then load any mywot.com/scorecard/DOMAIN_NAME, and step through the Edit sequence, each of my MRT specifications appears as expected. I believe this shows that the scorecard feature is working and the MRT feature is properly limping (and failing for more than 100 domains per session).

What seems to be broken (or partially detached or desensitized) is the WoT browser add-on because, when I can get one of those newly-rated sites to load (without its required campaign, redirection, and/or tracking parameters in the URL), the add-on displays specifications that are notably different and/or absent from those of the domain's scorecard.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest